top of page

Sigrid Kaag (D66) heeft zich tot de islam bekeerd


Foto (c) ANP: Kaag wijst naar de hemel; een vinger voor Allah en een vinger voor zijn profeet Mohammed.

Haar kinderen zijn moslim. Haar Arabische man is moslim. Het zou niemand moet verbazen dat de kwade genius achter D66 zich ook tot de islam heeft bekeerd. En inderdaad, Kaag geeft toe: "Ik ben moslima."


Het gebeurde al voor haar trouwdag in Palestina, nadat ze verliefd werd op haar Anis Al-Qaq. De bekakte Sigrid Kaag, van huis uit een Jodin, is al sinds 1996 moslima. Toch hield ze dit gegeven lang geheim, want: ze wilde premier van Nederland worden. Met de nadruk op "wilde".


Kaag verteld op televisie wel eens dat haar moslimkinderen in Nederland zouden worden gediscrimineerd. In werkelijkheid groeiden haar kinderen op met bijzonder veel rijkdom. Haar kinderen zeker niet in de afwas bij een restaurant te gaan werken voor 2,60 EUR per uur, zoals vele autochtone jongeren doen.


Nee, de Kaag-kinderen kregen alles mee en zijn inmiddels al jonge miljonairs. Het is een beetje raar om dan te beweren dat je gediscrimineerd bent. Net als bijvoorbeeld Akwasi, de Ghanese miljonair met tien huizen die ook dagelijks beweert slachtoffer van racisme te zijn. (In Noord-Brabant slapen blanke daklozen voor 720 EUR per maand op straat in de sneeuw.)


Dat Kaag haar contact met het volk al langer kwijt was, bleek ook wel uit haar eerdere uitspraken. Ze jammerde over haar moeilijke keuze tussen studeren aan Harvard of aan Oxford. Ze is de arrogante bakfietsmadam van de grachtengordel. Alles van de wereld heeft ze gezien, maar van Nederland bar weinig.


Maar: zal ze nu toch de meest volksvreemde premier van Nederland gaan worden? Als het aan onze elites ligt is dat antwoord ronduit ja. En we mogen ons afvragen wie die elites zijn. Rijke olieboeren uit Saoedi-Arabië.

Hi, thanks for stopping by!

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page